 |
Oficjalne forum Krzysztofa Wałeckiego Witam na moim forum
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 405
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z milosci do Rock&Roll'a
|
Wysłany: Śro 0:40, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
no jestem pod wrazeniem, ale nic nie zrozumialam... mialo byc po wlosku a wyszla chinszczyzna, przynajmniej z opisu? Czy to oznacza, ze z Ciebie taki wytrawny kucharz? Krzysiek- czlowiek o 1000 talentow?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof Wałecki
Administrator
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 441
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Śro 0:45, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
W chińskiej kuchni wszystko się kroi na drobno. Mój przepis na "roladki" wziął się z innego "kontynentu".
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 405
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z milosci do Rock&Roll'a
|
Wysłany: Śro 0:48, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Ide spac, znaczy sie odpoczywac po ciezkim dniu. Jestem pewna ze bedzie mi sie snilo, ze mi burczy w brzuchu. A reszta tez do wyrka na roladki albo inne tam schabowe...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marek
Dołączył: 04 Cze 2007
Posty: 157
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Śro 0:49, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
no to chyba pora zobaczyć czy nas w łóżku niema --- tak?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marek
Dołączył: 04 Cze 2007
Posty: 157
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Śro 0:51, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
tylko nie jedz we śnie bo rano okaże się że przybyło w bioderkach hehe --- chociaż ja nie mam nic przeciw
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marek
Dołączył: 04 Cze 2007
Posty: 157
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Śro 0:52, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
spadam i ja jeśli ktoś pozostał to dobrej nocy
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 405
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z milosci do Rock&Roll'a
|
Wysłany: Śro 15:22, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Krzysztof Wałecki napisał: | Agata napisał: | na roladki? jesli nie "standardowo" to prosze o dokladne wskazowki |
hehe,, na roladki to się lepiej zwija a nie rozciąga,, a standardowo to się powinno rozwijać i przy obróbce termicznej uważać by się zbyt nie skurczył,,,,,, ten schab... |
Dziekuje Ci bardzo za dokladne wskazowki, a ze ja prawie "wegetarianka" to ze "schabem" raczej niewiele mam wspolnego a i pamiec mnie zawodzi, niestety...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof Wałecki
Administrator
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 441
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Śro 21:16, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Agata napisał: | Krzysztof Wałecki napisał: | Agata napisał: | na roladki? jesli nie "standardowo" to prosze o dokladne wskazowki |
hehe,, na roladki to się lepiej zwija a nie rozciąga,, a standardowo to się powinno rozwijać i przy obróbce termicznej uważać by się zbyt nie skurczył,,,,,, ten schab... |
Dziekuje Ci bardzo za dokladne wskazowki, a ze ja prawie "wegetarianka" to ze "schabem" raczej niewiele mam wspolnego a i pamiec mnie zawodzi, niestety... |
Agatko, podoba mi się jak tu piszemy o przepisach na smaczne jedzenie. To o wiele lepiej niż gdy piszemy o rzyganiu. Przyznasz mi chyba jednak rację (mimo swego prawie-wegetarianizmu), że nie ma to jak świeże mięsko od czasu do czasu…???
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOSMITKA_PAULINA
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 90
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 21:20, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Ja też lubię czytać o smakołykach aż się mega głodna wtedy robie hihi mam nadzieje, że tej historii z "bekonowym" chlebem nie macie mi za złe ale jak już pisaliśmy o obrzydlistwach w jedzonku... to napisałam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michał zieńkowski
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 120
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lubin
|
Wysłany: Śro 22:30, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
A moze tak rolade z nadzieniem truskawkowym?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 405
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z milosci do Rock&Roll'a
|
Wysłany: Śro 22:52, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Krzysztof Wałecki napisał: |
Agatko, podoba mi się jak tu piszemy o przepisach na smaczne jedzenie. To o wiele lepiej niż gdy piszemy o rzyganiu. Przyznasz mi chyba jednak rację (mimo swego prawie-wegetarianizmu), że nie ma to jak świeże mięsko od czasu do czasu…??? |
hmm... siweze miesko powiadasz? Przyjade do Polandi to moze sprobuje, tu w UK same wieloryby a ja nigdy tranu nie lubilam...
A'propos : wielorybica skarzy sie przyjaciolce: mam dosyc tego walenia...
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Agata dnia Śro 23:13, 27 Cze 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof Wałecki
Administrator
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 441
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Śro 23:07, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Agatko a co najbardziej lubisz z ryp ?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 405
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z milosci do Rock&Roll'a
|
Wysłany: Śro 23:09, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
ryp, ryp? chcesz zebym pekla ze smiechu?
szczupaki rzecz jasna:)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof Wałecki
Administrator
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 441
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Śro 23:14, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
To powinno być w "kawałach" ale nasza dyskusja kulinarna też jest wesoła.
Z ryp najbardziej lubię rypanie...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 405
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z milosci do Rock&Roll'a
|
Wysłany: Śro 23:15, 27 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Hehe... a ja myslalam, ze lowienie... grunt zo zlapac gruba rybe bo w plotki to sie nie bawie...
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Agata dnia Śro 23:17, 27 Cze 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|